Sıkça Sorulan Sorular
“Diğer” Kategorisine Girilen cevaplar nasıl değerlendirilecek

Diğer Kategorisine tıkladığınızda çıkan metin kutusu içerisine yazacağınız cevaplar ilgili arkadaşlarca tek tek değerlendirilerek anket istatistiklerine katılacaktır. Ancak bazı kategorilerde açıklamalarla belirtilen sınırlamalar dışında, girilen isimler dikkate alınmayacaktır. 

“Diğer” seçeneği neden var

Her ne kadar ön yoklama anketleri yapmış olsak da kamuoyunun beğenisinin sınırsız olduğu aşikardır. Bununla birlikte çok uzun aday listeleri ile oylama yapmak da oylama işleminin zor ve sıkıcı olmasına sebebiyet verecektir. Yine bu süreç boyunca organizasyona en çok sorulan sorunun “Adaylarda bu niye yok” vb olacağı düşünülürse, diğer kategorisi ile sınırlama yapmaksızın oylama yapılmasına olanak sağlanacağı düşünülmüştür. 

Niye sadece 17 Kategori var

Elbette kategori sayımızı daha da arttırabilirdik ancak oylama sonundaki Ödül Töreni’nin süresini hesapladığımızda, daha fazla kategoride ödül dağıtılırsa Ödül Töreni’nin süresinin makul sınırların üzerinde olacağı düşünülmüştür. 

Namık Kemal Üniversitesi’nde daha önce “Medya Ödülleri” Yarışması düzenlendi mi

Namık Kemal Üniversitesi’nde Medya Ödülleri töreni ilk kez 27.02.2013 tarihinde 2012 Medya Ödülleri başlığı altında düzenlenmiştir ve ödül sahipleri ödüllerini almışlardır.